The sky is a treasure,
not a limit

u bent aan het juiste adres voor een prachtige ballonvaart!

van harte welkom en... proficiat! u heeft de juiste site gevonden voor alle informatie over
uw ballonvaart! Bel of mail nu voor meer informatie! Ons telefoonnummer is: 09 356 64 84

Bezoek onze website

Luchtballonvaarten, onze passie

AB Ballonvaarten uit Destelbergen, Gent is voor Koen Audenaert de verwezenlijking van een kinderdroom. Al zolang hij zich kan herinneren is Koen gepassioneerd door alles wat met vliegen te maken heeft. Om dan van luchtballonvaarten zijn beroep te kunnen maken is een droom die uitkomt. Daarom biedt hij de leukste ballonvaarten aan.

Ondertussen al twintig jaar geleden begon Koen aan zijn opleiding tot beroepsballonvaarder. De daarop volgende acht jaar werkte Koen vooral als freelance piloot. In die jaren vloog Koen met duizenden passagiers over duizelingwekkende landschappen in binnen- en buitenland.

In 1999 richtte hij AB Ballonvaarten op. De onderneming is ondertussen gegroeid tot een bedrijf dat met 12 ballonnen en 1 zeppelin vaart en 25 medewerkers telt. Samen zorgen zij er dag na dag voor dat alle ballonvaarten tot in de details verzorgd worden.

Daarnaast is AB Ballonvaarten ook hoofdverdeler van Cameron Balloons voor België. Wij verkopen, onderhouden en keuren de luchtballonnen. Cameron Balloons is wereldwijd de grootste fabrikant van luchtballonnen en is gevestigd te Bristol in Engeland. De firma bouwde de "Breitling Orbiter", de eerste ballon die non-stop de wereld rondvloog.

Koen is ook een actief lid van de 'Belgian Professional Balloon Pilot Association' en leidt sinds 1993 ook ballonvaarders op. Zo'n 60 ballonvaarders hebben de knepen van het vak van hem geleerd en sinds 2004 is hij daarbij ook examinator voor de Regie der Luchtwegen.

Hebt u zin gekregen om kennis te maken met Koen Audenaert ? Zou u graag eens een ballonvlucht boeken met of zonder kinderen ? Wij zijn actief in de volgende regio's: Gent, Sint-Niklaas, Eeklo, Aalst, Oudenaarde, Waregem, Deinze en Zelzate. U mag ons steeds vrijblijvend contacteren voor verdere info of prijzen.

Onze luchtballonnen

Boek nu uw luchtballonvaart voor 1, 2 of meerdere personen bij AB Ballonvaarten in Gent

Atlantic Ballooning

Online uw ballonvlucht boeken