top of page
Uw ballonarrangement met AB Ballonvaarten

ONTDEK DE BALLONARRANGEMENTEN VAN AB BALLONVAARTEN UIT DESTELBERGEN

scrollicon

HOE?

Een ballonarrangement, een topervaring om te koesteren

divider

Ballonvaren kan het hele jaar door, maar de beste weersomstandigheden doen zich voor van april tot oktober. De wind voert u mee over de Gentse binnenstad, de haven, het Waasland, de Leie- of Scheldevallei. In tegenstelling tot veel andere gebieden in ons land kan je vanuit het Gentse in alle windrichtingen minstens één tot anderhalf uur varen zonder rekening te moeten houden met luchthavens, grote industrieën of immense bossen.

Ons ballonarrangement omvat:

Verwelkoming op de opstijgplaats

Prachtige en veilige ballonvaart van minimaal 1 uur, in een ruime mand

Uitgebreide briefing, met uitleg over ballonvaren

Gezellige drink met versnaperingen op het landingsterrein

Een groepsfoto in de ballon, deze ontvangt u per e-mail (op aanvraag)

Leuk geschenkje als aandenken

Gratis terugrit naar de opstijgplaats (op aanvraag)

Verzekering

Vriendelijke begeleiding door zeer ervaren en behulpzaam team

anchor page 3
ballonvaart bij zonsondergang

De afspraak

divider

U kan reserveren vanaf 1 persoon. We spreken ongeveer 2 uur voor zonsondergang af voor een adembenemende avondvaart. Op een beperkt aantal data is het ook mogelijk om ‘s morgens bij zonsopgang te varen. We hebben een startplaats in de buurt van Gent. Het is echter ook perfect mogelijk om op te stijgen in uw streek (in functie van de luchtvaartreglementering) indien u een aparte ballon afhuurt.

De briefing

divider

Voor het opstijgen wordt u door uw piloot gebrieft. U krijgt de laatste gegevens over het weer en de vermoedelijke richting die de ballon zal kiezen. Ook zullen wij u uitgebreid informeren over de veiligheid tijdens alle fases van de vaart. De briefing wordt afgesloten met het opmaken van een passagierslijst. De voorbereiding: na de briefing beginnen de 'grote activiteiten'. De ballon wordt uit zijn zak gehaald en vastgemaakt aan de mand. U kunt gerust een handje toesteken! Het is een spectaculair beeld als de piloot met de ventilator lucht in de ballon blaast en deze vervolgens verwarmt met de branders. Langzaam ziet u de ballon vorm krijgen. Na een laatste controle van het materiaal wordt u uitgenodigd om aan boord te komen.

voorbereiding opstijgen van ballon
genieten van het zicht tijdens een ballonvaart van AB Ballonvaarten

De vaart

divider

De ballon stijgt op en u bent minstens een uur onderweg naar een onbekende bestemming! Terwijl u geniet van het landschap dat onder u doorschuift, laat de piloot u geregeld weten in welke richting, hoe hoog en snel u vaart. U weet van tevoren nooit precies waar de ballon u heen voert en wat u te zien zal krijgen.

De landing

divider

Na een uurtje ballonvaren wordt u door de piloot geïnformeerd over de naderende landing en begint de zoektocht naar een geschikt landingsterrein. Even later staat u weer met beide voeten op de begane grond. Samen pakken we de ballon in en dan is er tijd om rustig na te praten bij een lekker glaasje met versnaperingen! Daar ontvangt u ook nog een leuk geschenkje.

landing ballonvaart
terugrit naar de plaats van vertrek na de ballonvaart

De terugrit

divider

We kunnen u gratis met onze voertuigen terugbrengen naar de plaats van vertrek. U kunt ook rechtstreeks van het landingsterrein vertrekken met uw familieleden of vrienden, die met hun eigen wagen onze terreinwagen gevolgd zijn tijdens de vaart. Zo kunnen ook zij de sfeer opsnuiven die rond een ballonvaart hangt! Het volledige evenement duurt 3 à 4 uur.

Bel 09 356 64 84 of mail info@ballonvaren.be voor meer informatie over onze scherpe prijzen, promoties en lastminuteaanbiedingen!

EEN LUCHTDOOP MET AB BALLONVAARTEN, VERWONDERING ÉN GEZELLIGHEID TROEF! RESERVEER NU JE VLUCHT!

bottom of page