top of page
  • AB Ballonvaren

Schenk een ballonvaart … een cadeau om nooit te vergeten

Een cadeaubon die in de smaak valt bij jong en oud

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend, je petekind, een collega, je broer of zus? Al aan een ballonvaart gedacht? Daarmee scoor je gegarandeerd! Alleen al omdat het feestvarken of de bestemmeling een dergelijk geschenk niet zal verwachten. Met een ballon vliegen is een aparte belevenis die bij iedereen een onvergetelijke indruk nalaat. Een verrassing die kan tellen dus!


ballonvaart

Een ballonvaart met net dat tikkeltje meer

Krijg je een ballonvaart cadeau, dan staat het je vrij om die naar wens in te ruilen. Voor een avond- of een ochtendvlucht, voor een privévlucht met z’n tweeën of een groepsvlucht met je eigen gezelschap. Maar je kan ook aansluiten bij een andere groep.


Je wordt actief bij het hele gebeuren betrokken. Dat wil zeggen dat je kan helpen bij het uit-/inpakken en optuigen van de ballon. We geven uitleg over thermiek, over opstijgen, vliegen en landen. En dan is het de lucht in en genieten van het landschap dat voorbijglijdt!


Wij stijgen meestal op in het Gentse en vliegen over de stad, de Leie-of de Scheldevallei, of richting het Waasland uit, waar de wind ons voert. Zo gaat dat met een luchtballon. Na de vlucht wacht je een hapje, een drankje en een geschenkje. Er is tijd om na te kaarten en een foto te trekken zodat je een mooie herinnering overhoudt aan die onvergetelijke luchtdoop die je net mocht ervaren.


Ballonarrangementen op maat

Naast onze standaardvluchten zoals hierboven beschreven, bieden wij ook speciale ballonarrangementen aan: een viparrangement met champagne, een ballonvlucht voor een huwelijksaanzoek of bij wijze van teambuildingsevent enz. We durven onze ballonvaarten ook een creatieve inkleding te geven. Bijvoorbeeld voor kinderen, als cadeau voor een verjaardag, afstuderen, als vrijgezellenactiviteit, om iemand te bedanken die iets bijzonders voor je betekent of gedaan heeft … De mogelijkheden zijn legio.


Ben je gewonnen voor dit geschenkidee? Neem dan contact op met AB Ballonvaarten om je cadeaubon te bestellen.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page